Sokol Čížová – Slavoj Český Krumlov 6:0 (2:0)
Branky: 11. Janda, 39. Nečas, 57. Dvořák, 59. Jirouš, 72. Zahrádka, 90. Jirouš. Rozhodčí: Matoušek – Hádek, Navrátilová. Delegát: Doubek. ŽK: 3:0 (Nečas, Pohnán, Zikmund). Diváků: 80.

Čížová: Satrapa – Held (C), Zikmund, Velas, Pohnán – Nečas, Dvořák, Fenyk, Janda (72.Chytrý), Zahrádka – Jirouš. Náhradníci Polodna, Chytrý, Hošna. Trenér Zdeněk Staroba.

Svůj první soutěžní zápas v dresu Čížové odehrál exreprezentant Petr Janda, dříve SK Slavia Praha, Antalyaspor, Denizlispor (TUR).

Vladimír Vávra, Čížová: „Zpočátku jsme měli pořád v hlavách výsledek z Karlových Varů, takže jsme byli opatrnější. Také jsme nevěděli, co od mladého týmu Krumlova čekat. Možná kdyby se jim podařilo za ještě nerozhodného stavu jít do vedení, měli bychom tu práci těžší. V prvním poločase to byla celkem vyrovnaná partie, ale soupeře asi zlomil třetí gól brzy po přestávce. Hned nato inkasovali počtvrté a jejich hra se rozpadla. Ten brankový rozdíl mohl být nakonec i větší. Náš tým byl konečně kompletní a rádi bychom výkon s Krumlovem potvrdili i v Mariánkách. Jankov ukázal cestu, zkusíme je kontaktovat a získat nějaké poznatky.“

Napsat komentář