Sokol Čížová – MFK Dobříš 3:2 (3:0)

Branky: 22. Lukeš, 38. Jirouš, 44. Polodna – 49. Matějka, 54. Kozohorský. Rozhodčí: Hodek – Janoch, Vychodil. Delegát: Martinec. ŽK 1:2 (91. Chytrý – 31. a 39. Šrain). ČK 0:2 (37. Procházka, 39. Šrain). Diváků: 101.

Čížová: J.Novák – Polodna, Fenyk, Rozhoň, Kočí – Lukeš, O.Gregor, Janda (C), Krasnyanyk – Chytrý, Jirouš (80. M.Gregor). Náhradníci: Satrapa (B), Kunt, M.Gregor, Nečas, Trenér Zdeněk Staroba.

Ze zápisu:

Procházka Radek: Červená karta během zápasu, zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva, podražením zezadu mimo PÚ kdy bránící hráč byl předposlední hráč před brankářem. Po udělení čk odešel spořádaně do šaten.

Šrain Jan: Červená karta během zápasu, druhé napomenutí během utkání, 1.ŽK – protestování nebo slovní projev nespokojenost – kritika R v přerušené hře bez hanlivých výrazů – ty je sem dostaneš 3x během 5 min před PÚ. 2.žk – nesportovní chování – bezhohledné kopnutí soupeře zepředu v souboji o míč v NH. Ke zranění nedošlo. Hráč po udělení čk odešel spořádaně do šaten.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Žádný očekávaný výsledek se nekonal… Převahu v prvním poločase jsme zúročili třemi góly a zdálo se být rozhodnuto. Soupeře, který po dvou vyloučeních hrál v devíti, jsme totálně podcenili a druhou půlky odchodili. Lukeš neproměnil v závěru ani penaltu. Těší mě jediné, že jsme nakonec utkání dovedli do vítězného konce. Důležité jsou pro nás tři body. Nasbírali jsme jich 31, přezimujeme druzí, a s tím jsme po sestupu z ČFL a odchodu řady hráčů nepočítali. Takže celkově mohu hodnotit podzim jako mimořádně úspěšný.“

Napsat komentář