Jiskra Třeboň – Sokol Čížová 2:5 (0:3)
Branky:
85. a 88. Chromčák – 9. a 62. Jirouš (obě 11), 22. Zahrádka, 31. Nečas, 79. Dvořák. Rozhodčí: Štuk – Kouba, Pečenka. ŽK: 3:2 (Rossmann, D. Kodras, Maxa – Dvořák, Kunc). ČK: 1:0 (9. Šafránek). Diváků: 280.

Čížová: Holan – Pohnán, Brož, Rozhoň, Held (79. Staroba) – Zahrádka (71. Chytrý), Kunc, Dvořák, Nečas (35. Batryn) – Polodna, Jirouš. Hrající trenér Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, činovník Čížové: „Zápas se předehrával na naši žádost a jsme rádi, že nám Třeboň vyhověla. Tahle sezona pro nás byla fyzicky hodně náročná. Měli jsme hodně zranění a málo možností ke střídání. Letní přestávka je krátká, tak jsme chtěli dát hráčům aspoň týden odpočinku navíc. I když jsme tentokrát měli na lavičce až nezvykle hodně hráčů, z utkání jsme měli obavy. Nám chyběl prakticky jenom Mácha, ale znali jsme domácí sílu Třeboně. V minulém kole málem porazila třetí Motorlet, podlehla až na penalty. O to víc nás těší vítězství. Každopádně k tomu přispěl rychlý gól z penalty a vyloučení jednoho z nejlepších třeboňských hráčů. Dostali jsme tím šanci a nepustili jsme ji.
V sobotu přivítáme Aritmu, která má před námi dvoubodový náskok. Rádi bychom ji předstihli, i když to nebude lehké uhrát tři body. Uvidíme také, jestli se na trávník znovu dostane trenér Staroba. V Třeboni jsme po jeho příchodu inkasovali dva góly. Naštěstí náš náskok už byl dostatečný, proti Aritmě by se to mohlo vymstít,“
dodal s úsměvem spokojený šéf čížovského fotbalu.

Napsat komentář