Jindřichův Hradec 1910 – Sokol Čížová 2:1 np (1:1)
Branky: 30.Šenkýř (PK) – 85.Brož. Rozhodčí: Vrchota – Kouba, Rejžek. Delegát: Petera. ŽK 1:2 (Černoch  – Pohnán, Staroba). Diváků: 80.
Čížová: Holan (46.Formánek) – Staroba, Brož, Mácha, Rozhoň, Pohnán –  Zahrádka (82.Held), Polodna, Rozhoň, Nečas, Chytrý – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, činovník Čížové: „Do utkání jsme museli nastoupit bez Dvořáka a Helda, které složila chřipka. To se samozřejmě na výkonu muselo podepsat. Na výsledku se projevilo i to, že jsme poprvé na jaře prohrávali. Domácí pak svůj náskok velice dobře bránili, těžko jsme se dostávali k jejich brance. Přesto jsme si několik příležitostí vytvořili, jenže pak se nedařilo překonat výborného jindřichohradeckého gólmana Rešla. V obraně musel nastoupit i trenér Zdeněk Staroba, takže společně s Marcelem Máchou jsme měli v defenzivě dva padesátníky. Rozuměli si. Také se nám konečně podařilo vyrovnat a hned těsně nato jsme mohli zápas úplně otočit. Jenže zase zasáhl Rešl. Takže zápas skončil remízou a penalty jsou vždycky loterie. V ní vyhráli domácí. V sobotu přivítáme Nové Strašecí a rádi bychom znovu bodovali naplno. Snad budeme kompletní.“

Napsat komentář