Sokol Čížová – 1.FC Karlovy Vary 3:1 (1:0)
Branky: 18. Polodna, 55. Jirouš, 81. Rozhoň – 65. Psohlavec. Rozhodčí: Matoušek – Hocek, Navrátilová. Delegát: Sádovský. ŽK 2:6 (Jirouš, Chytrý – Koubek, Plachý, Psohlavec, 2xStaněk, Kravar). ČK 0:1 (60. Staněk). Diváků: 30.
Čížová: Formánek – Held, Brož, Mácha, Pohnán –  Zahrádka, Dvořák, Rozhoň, Polodna (88.Nečas), Chytrý (76.Batryn) – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, činovník Čížové: „V týdnu jsme mysleli, že budeme muset úvodní jarní zápas. To hřiště vypadalo hrozně. Bylo hodně podmáčené a plné bahna. Navíc netekla voda, zima se podepsala. Nakonec jsme to nějak zvládli a zápas se mohl hrát. Nakonec jsme byli rádi, že to máme za sebou, zvlášť když jsme vyhráli. Ale nebylo to snadné, protože Karlovy Vary byly opravdu dobré. I když terén nebyl nejlepší, snažily se o kombinaci a místy nás přehrávaly. Ale naši hráči se s tím vyrovnali a nakonec zaslouženě vyhráli. Pomohl k tomu i celkem rychlý první gól Polodny. Jenže pak Vary hodně přidaly a zlobily. V těch momentech nás významně podržel gólman Formánek. Měl veliký podíl na tom, že soupeř nedokázal vyrovnat. Po přestávce hrály Vary chvíli jenom o deseti, ale ani to jim neubralo na nebezpečnosti. O to víc je naše vítězství cennější. V příštím kole jedeme do Milevska, a to bude další náročný zápas. Pokud ho zvládneme jako ten s Vary, neodjedeme s prázdnou.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, Foto: Jan Škrle

Napsat komentář