FK Hvězda Cheb – Sokol Čížová 3:2 (1:1)
Branky: 1.Rolník, 77.Dobeš, 81.Fídler – 13.Benetka, 70.Bednařík. Rozhodčí: Simbartl – Cihlář, Langmajer. Delegát: Zeman. ŽK: 2:3 (T. Rolník, Krupička – Mácha, Jindřich, Benetka). Diváků: 100.

Čížová: Durov – Mariotti (84.Kovář), Bednařík, Brož, Mácha – Hora, Benetka,Rozhoň, Held – Jindřich, Peroutka (46.Kunt). Trenér Marcel Mácha.

Jakub Duchoň, místopředseda Čížové: „Byla to taková herní tragédie. V koncovce naprosto selhal Jindřich, který šel třikrát sám na branku, ale nedal. Navíc jsme začali špatně, když už na začátku propadl Mariotti, a domácí útočník prostřelil ze strany Durova. Do poločasu jsme ještě stačili srovnat, když se po centru Hory trefil Benetka.
Pak jsme šli dokonce do vedení. To si na roh krásně naběhl Bednařík a hlavičkou zavěsil. Jenže potom šel do souboje naivně Held a bylo zase srovnáno. A k dovršení vší smůly se špatně domluvili naši stopeři a dovolili tak Chebu otočit zápas ve svůj prospěch. Je to obrovská škoda, protože šancí na vítězství jsme měli dost, ale jenom je proměnit. Ke konci jsme vysunuli dopředu i Mariottiho. Ten měl další velikou příležitost, ale z deseti metrů přestřelil. Takže jsme se vraceli bez jediného bodu.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář