Sokol Čížová – FC Zličín 1:0 (1:0)
Branka: 3. Šťastný. Rozhodčí: Simbartl – Jan Cihlář, Langmajer. ŽK: 3:1 (za domácí Mariotti, Šťastný, Jindřich). Diváků: 75.

Čížová: Durov – Jaroušek, Bednařík, Brož, Mariotti – Benetka, Rozhoň, Moravec, Hora – Šťastný, Jindřich. Trenér Marcel Mácha.

Jakub Duchoň, místopředseda Čížové: „Pro nás to byl hodně důležitý zápas, protože zisk mohl přinést snad definitivní klid při udržení v soutěži. Nic jiného než vítězství to ale neřešilo. Ovšem soupeř byl v poněkud v horší situaci. Na nás měl ztrátu jedenácti bodů, ale dolů daleko blíž. Dostali jsme se do vedení, ale sami jsme málem pomohli hostům k vyrovnání, když jsme pro něj připravili obrovskou příležitost. Naštěstí se do zakončení dostal nezkušený dorostenec a ne některý z ostřílených borců hostů. Zličín měl i další šanci, ale vedení jsme do konce prvního poločasu udrželi. Pražani se nemínili bodů vzdát a pořád zlobili. My moc šancí ke střídání vůbec nemáme, takže síly samozřejmě docházely. Ale kluci ze sebe vydali všechno a jednobrankový náskok udrželi. Byly to pro nás opravdu důležité body. V sobotu jedeme do Mariánek, které jsou na tom ještě hůř, než je Zličín. Určitě to ještě nepoložily, i když naděje na jejich záchranu je už jenom spíš teoretická. Nám by nějaký ten bodík pomohl i do zbývajících kol.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář