FC ZVVZ Milevsko – Sokol Čížová 1:0 (0:0)
Branka: 51. Petr Dvořák. Rozhodčí: Kramlová – Hrkal, Vrchota. ČK: 0:1 (84. Jindřich). Diváků: 180.
Milevsko: Šmitmajer – Tupý, Suchan, Fiala, Vodňanský – M. Málek (86. Kuchař), J. Kosobud, O. Kosobud, Januš (82. Pinc), Petr Dvořák (84. Růzha) – Vakoč (71. Kosík). Trenér Karel Syrovátka.
Čížová: Durov – Hora, Brož (46. Omerovič), Bednařík, Mariotti – Moravec, Rozhoň, Šťastný, Kunc – Šitner, Jindřich. Trenér Marcel Mácha.

Jakub Duchoň, místopředseda Čížové: „První poločas jsme hráli proti silnému větru, takže jsme si řekli, že to musíme zvládnout. Po změně stran by pak byla výhoda na naší straně. Jenže o přestávce musel vystřídat nemocný Brož. A ten pak hodně chyběl. Mohli jsme jít do vedení, ale Moravec poslal balon přes branku. A z protiútoku jsme inkasovali. Tam už právě scházel Brož a jeho zkušenosti. Mohli jsme srovnat, když po centru Šťastného dal gól hlavičkou Jindřich, ale rozhodčí v tu chvíli viděli ofsajd a branku neuznali. Jindřich proti tomu marně protestoval a navíc za to vyfasoval červenou kartu. Bude hodně chybět, protože kádr nemáme až tak široký. Dařilo se našemu novému brankáři Durovovi, je to posila. Domácí totiž nic nevypustili a byli důraznější než my. A jak říká trenér Mácha, kdo vyhrává osobní souboje, vyhrává i zápasy. Snad se nám to podaří v domácím utkání s Karlovými Vary.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 15.3.2015

Foto: Jan Škrle

Napsat komentář