FC Zličín – Sokol Čížová 0:5 (0:3)
Branky: 10. Moravec, 16., 35., 84. a 85 Rosůlek. Rozhodčí: Kvaček – Dujsík, Flimmel. ŽK: 2:1 (Valoušek, Houška – Lukeš). Diváků: 120.
Čížová: Holan (76. Vavřina) – Rom, Brož, Švec, Rozhoň (88. Šitner) – Šácha, Kunc – Lukeš, Dvořák (68. Hora), Moravec (41. Held) – Rosůlek (88. Turek). Trenér Jaroslav Vavroch.

Jaroslav Vavroch (trenér Čížové): „Každopádně to nebylo snadné, i když potom velice příjemné.  Jsme ve složité situaci, protože nám zranění pořád ubírají hráče. Ale ti, kteří nastoupili na jejich místa, svoji úlohu splnili. Musím obdivovat brankáře Holana, kterého sestřelil domácí hráč, vydržel s bolavým kolenem skoro dvacet minut stát a bojovat za Čížovou. To samé potkalo i Moravce, který musel odstoupit ještě před koncem poločasu. Vytvořila se tu vynikající parta, kde jeden táhne za všechny. A to je základ úspěchu. I když jsme o přestávce vedli o tři góly, v kabině jsem klukům připomínal, že není konec. Sám jsem jako hráč na svoji kůži zažil, že jsme vyhrávali stejným rozdílem a nakonec jsme prohráli o gól. Jsem rád, že si to kluci vzali k srdci a dotáhli zápas do vítězného konce. Přání k dalšímu zápasu? Hlavně se dát zdravotně dohromady a potom samozřejmě tři body.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 26.10.2014

Foto: Jan Škrle

Napsat komentář