Sokol Čížová – SK Aritma Praha 2:1 np (1:0), penalty 4:3
PK za Čížovou proměnili Moravec, Rosůlek, Brož, Kunc, neproměnil Rozhoň
Branky: 10.Moravec (PK) – 89.Hrabák . Rozhodčí: Simbartl – Jan Cihlář, Cupl. Diváků: 60.
Čížová: Holan – Held (75. Hora), Brož, Švec, Jaroušek (61. Lukeš) – Moravec, Šácha, Rozhoň, Kunc, Rom – Rosůlek. Trenér Jaroslav Vavroch.

Jaroslav Vavroch, trenér Čížové: „V prvním poločase nás soupeř přehrával. V druhém už jsme hráli na zisk tří bodů, tzn., že jsme si vytvářeli brankové příležitosti a to zejména po rychlých protiútocích, přes křídla, kdy zejména Rom a Moravec zásobovali Rosůlka výbornými přihrávkami. Bohužel Rosůlek neměl den a zahodil čtyři velké šance. Sedm minut před koncem ho napodobil i Lukeš. Škoda i Kuncovy střely z přímého kopu, která se odrazila od břevna a tyče. A jak to tak bývá, soupeř nás potrestal v 90. minutě vyrovnávacím golem. Hráče to ale nesrazilo a na pokutové kopy získali dva body. Zde zaslouží pochvalu náš brankař Holan, který dochytal i přes zranění. V tomto utkání podali velmi dobré výkony Rom, Brož, Kunc, Šácha a do svého zranění i Jaroušek.
Před Zličínem bude – vzhledem k úzkému kádru – důležité, zda se uzdraví zranění hráči: Holan, Jaroušek, Held, Dvořák. Náš cíl je navázat na bodové zisky z posledních třech utkání a zůstat na nesestupovém umístění.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 21.10.2014

Napsat komentář