Sokol Čížová – FK Tachov 2:4 (1:2)
Branky:
13. Švec, 65. Jakub Rosůlek – 31. Dvořák, 33. Kovařík, 60. Sadílek, 84. Bezděk. Rozhodčí: Severýn – Ulrich, Koval. ŽK: 4:0 (Brož, Rosůlek, Dvořák, Šácha). Diváků: 90.

Čížová: Holan – Rom, Brož, Švec, Held (65. Jaroušek) – Šácha, Kunc – Lukeš, Dvořák, Moravec – Jakub Rosůlek. Trenér Jaroslav Vavroch.

Jaroslav Vavroch (trenér Čížové): „Podali jsme asi náš nejlepší výkon, i když to nakonec k zisku bodů nevedlo. Řekl bych, že do osmdesáté minuty jsme byli ve hře o body. Jenže pak jsme si to pokazili vlastními chybami. Navíc ještě byli proti nám rozhodčí, smím-li to tak říct. Zatímco žluté karty jsme dostávali jenom my, obdobné zákroky byly soupeři odpouštěny. A ten jeden gól Tachova padl podle mě po faulu na našeho hráče. Domnívám se, že Tachov je tak kvalitní tým, že pomoc z téhle strany nepotřebuje. Nakonec, oba jsme asi sledovali zápas Roudného na Aritmě a nařízenou penaltu, ze které Pražani vyrovnali. Takové výroky ničí psychiku hráčů a berou jim chuť do hry. Roudnému jsem fandil, protože i jeho úspěch by nám pomohl. Ale rozhodčí byli proti. Teď na nás čeká další náročný zápas v Doubravce. Rádi bysme odtud nějaký ten bodík přivezli.“

www.jihoceskyfotbal.cz, 28.9.2014

Foto: Jan Škrle

Napsat komentář