Malše Roudné – Sokol Čížová 7:2 (5:1)
Branky: 16., 45. a 87. Škoda, 3. (11) Trněný, 8. Krůček, 27. Lovička, 48. Jasanský – 13. a 70. Jakub Rosůlek. Rozhodčí: Němec – Vrzal, Novotný. ŽK: 0:2 (8. Rom, 58. Švec). Diváků: 120.

Roudné: Hajdušek – Lonsmín (72. Růžička), Krůček, Průcha (88. Martin Škoda), Lerch – Lovička (72. Píša), Trněný, Otepka (75. Vávra), Kadula (20. Kössl) – Michal Škoda, Jasanský.

Čížová: Vavřina – Rom, Brož, Švec, Rozhoň – Lukeš (55. Held), Šácha (23. Hora), Kunc, Dvořák, Moravec (85. Omerovič) – Jakub Rosůlek. Trenér Jaroslav Vavroch.

Jaroslav Vavroch, trenér Čížové: „Takovýhle výsledek, to je ostuda. Ale pravda je, že kdybychom proměnili naše šance, mohl výsledek vypadat jinak. Neplnili jsme to, co jsme si před zápasem řekli. S Roudným se nedá hrát nějaký pěkný fotbal, protože je tady hodně silné mužstvo. Bohužel jsme hned ze začátku dostali zbytečné góly, a to celý zápas ovlivnilo. Myslím si, že penalta nebyla. Máme málo hráčů. Takže si někteří myslí, že místo mají jisté. A to není dobře. Turek je nemocný, Jaroušek je v práci, to jsou dva klíčoví hráči. Moravec nastoupil po nemoci, kdy dlouho předtím chyběl. Švec s námi hrál druhé utkání, takže se takhle nějak poskládalo, máme rezervy. Navíc Roudné je opravdu silné, výsledky hovoří. Teď nás čeká Tachov a potom Doubravka, takže zase nic lehkého.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 20.9.2014

Napsat komentář