SK Senco Doubravka – Sokol Čížová 4:3 (0:1)
Branky: 50. Novák, 53. P. Švec, 63. Róth (s pomocí teče), 84. Knakal – 23. (11) Vl. Švec, 75. a 81. Rosůlek. Rozhodčí: Štěrba – Melničuk, Nehasil. ŽK: 1:4. Diváků: 85.

Čížová: Stehno – Zach, Bednařík, Švec, Held – Polodna, Rambous – Kučera (65. Kujal), Podkul (86. Hora), Rosůlek – Jindřich. Trenér Alexandr Fečo.

Alexandr Fečo, trenér Čížové: „Hrálo se na těžkém terénu. Na hřišti stála voda, když těsně před utkáním přišla bouřka. První poločas měli domácí převahu, my jsme vyráželi do brejků. Po jednom z nich byl faulován Podkul a penaltu proměnil Švec. To neunesl hlavně domácí trenér a po zbytek poločasu rozhodčím neskutečně nadával. Tím je dostal pod tlak a ti zbytek utkání absolutně nezvládli. Už do poločasu domácí hrozili pouze ze standardek. O přestávce jsme si to dopodrobna rozebrali a za sedm minut z identických situací dostali dva góly… Pak ještě přišel třetí gól, pro změnu vlastní, již čtvrtý na jaře, a byli jsme na ručník. Kluci se ale zvedli, začali jsme domácí přehrávat a dvěma góly Rosůlka jsme vyrovnali. Po další akci Rosůlka měl gól na noze Podkul, ale nedal a z protiútoku jsme dostali čtvrtou branku. Škoda, protože bod by myslím byl zasloužený.“

Zdroj: ww.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář