SK Senco Doubravka – Sokol Čížová 2:1 np (0:1), penalty 5:3

Branky: 76. Petrželka – 25. Zahrádka. Rozhodčí: Nejedlý – Hurych, Šlajs. Delegát: Novotný. ŽK 0:1 (63. Jirouš) . Diváků: 120.

Čížová: J. Novák – Zahrádka, D. Novák (46. M. Gregor), Rozhoň, Nečas (C) (21. Kočí) – Krasnyanyk, O. Gregor, Janda, Lukeš – Jirouš, Šlapák. Náhradníci: M.Gregor, Kočí, Hadrbolec (B). Trenér Zdeněk Staroba.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „První poločas jsme byli jednoznačně lepší. Dostali jsme se do vedení Zahrádkou po rohovém kopu a měli dostatek možností, abychom náskok navýšili, ale finální fáze nám nevycházela. Soupeř vystřelil na naši branku za první půli prakticky jen jednou. Hru jsme měli pod kontrolou. Pro zranění museli střídat obránci Nečas s Novákem. Druhý poločas vyzněl pro domácí. Udělali jsme mnoho chyb v přechodové fázi, kdy jsme šli do brejku. Tak zkušené mužstvo by to mělo zvládnout. Poztráceli jsme strašně moc balonů a udělali řadu nevynucených chyb. Doubravka se sice k zakončení moc nedostávala, ale vyrovnala střídajícím hráčem hlavou. Jednu ze dvou šancí ve druhé půli proměnila. Penalty jsou loterie. Za domácí proměnili všichni, u nás nedal brankář Novák. Je to plusový bod zvenku, Doubravka hraje o záchranu, a musíme ho brát.“

Napsat komentář