Sokol Čížová – Štěchovice 3:4 (1:3)

Branky: 34. (PK) a 59. (PK) Jirouš, 80. Zahrádka – 2. a 19. Jakobovský, 22. a 46. Batka. Rozhodčí: Raplík – Čechlovský, Dujsík. Delegát: Rauch. ŽK: 3:4 (27. Held, 75. Mudra, 85. Jirouš – 33. Pavlík, 58. Švejda, 61. Sulík, 87. Jakobovský). Diváků: 100.

Čížová: Kratochvíl – Held, Pedro, Novák (56. Zahrádka), Vacovský – Nečas, Mudra, Kočí (35. Rozhoň), Bálek (56. Havel) – Dvořák (67. Janda) – Jirouš (C). Náhradnící: Havel, Janda, Zahrádka, Přibyl (B), Vávra, Rozhoň. Asistent trenéra: Petr Janda.

Petr Janda, trenér Čížové: „Nezvládli jsme tak docela první poločas. Inkasovali jsme první gól hodně rychle, to nás nahlodalo. Jenže dostat dva góly úplně stejným způsobem, to by se nám nemělo stávat. Hosté byli v těch chvílích důraznější a rychlejší než my. Přidali i třetí gól, my jsme pak stačili snížit. Nechtěli jsme to jen tak vzdát, takže jsme trochu zamíchali sestavou a postupně jsme i střídali. To pomohlo. I když jsme dostali další gól, bojovali jsme dál. Naše zlepšená hra přinesla i snížení až na jediný gól, ale víc se nám už nepodařilo. Byla to škoda, mohli jsme nějaké ty body urvat.“ 
Foto: Jan Škrle

Napsat komentář