SK Benešov – Sokol Čížová 1:0 (1:0)
Branky: 5. Čapek. Rozhodčí: Musil – Ulrich, Cichra. Delegát: Petera. ŽK: 2:2 (44. Ngimbi Martin Matondo, 88. Tetour – 10. Janda, 73. Nečas). Diváků: 70.

Čížová: Satrapa – Tomášek, Rozhoň, Novák, Zahrádka (85. Vávra) – Nečas, Dvořák, Kočí (90. Held), Chytrý (72. Bálek) – Polodna, Janda. Náhradnící Vávra, Stojka, Janoch, Bálek, Held, Kratochvíl. Trenér Radim Kokeš, Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, Čížová: „Nevstoupili jsme do zápasu šťastně. Dostali jsme rychlý gól, domácí nedali penaltu, trefili břevno. Po patnácti minutách to tak vypadalo všelijak. Pak jsme ale hru vyrovnali a v závěru poločasu měli už i optickou převahu. Ve druhé půli se scénář opakoval – domácí opět měli velké šance, my poté hru vyrovnali, Petr Janda šel dvakrát sám na brankáře. Výborně chytal Tetour, půjde o jednoho z nejlepších brankářů ČFL. Nejeli jsme do Benešova s velkým optimismem, máme zdravotní problémy a dáváme se ještě dohromady, ale nakonec to nebylo z naší strany nejhorší, domácí se nakonec ještě strachovali o výsledek. Ale šancí měli více, takže o ten gól asi vyhráli zaslouženě. Hráči zápasu od nás byli Petr Janda a na stoperu David Novák.“

Napsat komentář