FK Slavoj Vyšehrad – Sokol Čížová 8:1 (4:1)
Branky: 19., 69. a 86. Heřman, 7. a 63. Madej (druhá z pen.), 23. T. Junek, 38. Doležal, 49. Zimmermann – 9. Kočí. Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 7:7. Zblokované střely: 1:2. Rohy: 2:0. Ofsajdy: 2:1. Rozhodčí: Plzák – Toman, Tesárek. Bez karet. Diváků: 40.

Čížová: Satrapa – Zahrádka, Rozhoň, Zikmund, Held – Chumel, Kočí, Fenyk, Nečas – Chytrý, Polodna. Střídali Dvořák a několik testovaných hráčů. Trenér Zdeněk Staroba.

Vyšehrad: Procházka (60. Jakotjuk) – Macej, Soroka (68. Šindler), Nosek, Rossmann – Madej, Drobílek, Doležal, Filip – T. Junek (46. Zimmermann), Heřman. Trenéři Jaroslav Klíma a Milan Kopřiva.

Na první přípravu budou chtít Čížovští rychle zapomenout. Na Vyšehradě jim chyběli Novák, Jirouš a Janda, na druhou stranu trenér Staroba zkoušel tři hráče z Příbrami. Kočí stačil ještě srovnat na 1:1, ale pak už existovalo na hřišti jen jedno mužstvo.

Vladimír Vávra, Čížová:Podali jsme ostudný výkon.

Milan Kopřiva, Vyšehrad: „Čížová vůbec nebyla špatným protivníkem, jak by mohla napovídat výše skóre, my jsme však byli v tomto zápase mimořádně produktivní a takřka do čeho jsme kopli, skončilo gólem. S přibývajícími góly jsme však už ve druhé půli zcela ovládli hřiště, kontrolovali hru a Čížovou k ničemu nepustili. Byla to dobrá příprava a konfrontace hlavně pro naše mladé hráče, kterých nastoupilo do tohoto zápasu hodně.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz , www.slavojvysehrad.cz

Napsat komentář