Sokol Čížová – MFK Dobříš 2:0 (1:0)
Branky: 9. Jirouš, 66. Jirouš. Rozhodčí: Novotný Zbyněk – Haleš Vladan, Svoboda Radek. Delegát: Vrzal Josef. ŽK: 0:1 (Junek). Diváků: 120.

Čížová: Satrapa – Held, Rozhoň, Novák, Zahrádka – Nečas, Dvořák, Fenyk, Janda, Polodna (81. Chytrý) – Jirouš. Náhradníci Janoch, Zikmund, Kočí, Chytrý. Trenér Zdeněk Staroba.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Vyhráli jsme 2:0 a naše vítězství mohlo být ještě vyšší. nastřelili jsme ještě dvě tyčky a Michal Polodna měl další dvě stoprocentní šance, které neproměnil. Soupeři, i když se ukázal jako houževnaté mužstvo, jsme skoro nic nedovolili a naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Výborným kompaktním výkoem jsme navázali na výsledky ze hřišť soupeřů. V příštím kole jedeme do Prahy na Aritmu a i tam, stejně jako v každém zápase, chceme vyhrát.

Vladimír Vávra, Čížová: „Jsme rádi, že jsme doma uhráli nulu proti dost nebezpečnému soupeři. Na Dobříš jsme se připravili, znali jsme její přednosti. Proto jsme si stačili ohlídat a soupeře k naší brance moc nepouštět. Vynutili jsme si tlak, takže hosté na nějaké útočení ani moc myslet nemohli. Střelecky se opět dařilo Jiroušovi, výborně ho podpořili ostatní hráči. Teď v sobotu dopoledne zamíříme do Prahy na Aritmu.

Napsat komentář