Senco Doubravka – Sokol Čížová 0:2 (0:1)
Branky:
30. Fenyk, 48. Nečas. Rozhodčí: Kyncl Tomáš – Šimeček Libor, Plzák Daniel. Delegát: Mrázek Miroslav. ŽK: 4:1 (Morávek, Novák, Ungr, Knakal – Zahrádka) . Diváků: 100.

Čížová: Satrapa – Held (C), Fenyk, Rozhoň, Novák – Nečas (75. Chytrý), Dvořák, Janda (81. Kočí), Zahrádka – Polodna, Jirouš. Náhradníci Janoch, Zikmund, Kočí, Pohnán, Chytrý. Trenér Zdeněk Staroba.

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Musím říci, že jsme našim fanouškům, kteří za námi do Plzně přijeli, předvedli kvalitní výkon. Hráli jsme opravdu dobře. Když se vám daří, máte dost bodů, nebojíte se hrát fotbal. Takže hrajeme ofenzivně a dáváme góly. Za stavu 1:0 jsme měli další velké šance. Ale Polodna, Jirouš ani Janda je nedotáhli do konce. Ještě v první půli jsme paradoxně z jediné šance domácích mohli inkasovat vyrovnávací gól. Když jse hned v úvodu druhého poločasu zvýšili na 2:0, pak už jsme byli definitivně pánem na hřišti a zaslouženě získali další tři body, což uznal i trenér soupeře a neměli proti tomu nic ani jeho fanoušci.“

Foto: Jan Škrle

Napsat komentář