Malše Roudné – Sokol Čížová 1:4 (0:2)
Branky: 4.Lerch – 3.Benetka, 23.Zahrádka, 48.Jirouš (PK), 78.Polodna. Rozhodčí:Vrchota – Pečenka, Novotný. Delegát: Ploch. ŽK: 4:2 (Konečný, Lerch, Kössl, Píša – Mácha, Benetka). Diváků: 120.
Čížová: Bébr – Korzh, Rozhoň, Brož, Mácha –  T. Benetka (70.Borsuc), Polodna, Batryn, Zahrádka (88.Bulíček), Held – Jirouš. Trenér Petr Benetka.

František Mertl, trenér Roudného: „Výkon celého našeho mužstva byl opět špatný! Soupeř nám na začátku zápasu dal dvě laciné branky po našich individuálních chybách. Celý týden hráče připravujeme na hru soupeře, ale někteří pak při hře dělají takové věci, kdy rozum zůstává stát! Takové naivní chyby, které děláme v obraně, jsou trestuhodné, ty nás sráží dolů! Soupeř vytěžil z minima maximum, hrál organizovaně, měl na hrotu dva nadstandardní hráče (Jirouše a Polodnu), kterým se utkání velmi povedlo. My si šance také vytvořili, ale bohužel jejich zakončení bylo špatné. Jsem velmi zklamán z výsledku a výkonu našeho mužstva.“
Vladimír Vávra, manažer Čížové: „Přípravu na zápas v Roudném vedl Marcel Mácha a do týmu se vrátil Michal Polodna. Myslím, že to byl rozhodující moment, protože bez něj bychom asi utkání tak úspěšně nezvládli. Nahrál na jeden gól, zařídil penaltu a sám dal čtvrtou branku. Navíc jsme udělali několik změn, které týmu prospěly. Na kraj zálohy jsme posunuli Benetku a Zahrádku, post podhrotového hráče obsadil Polodna. A všem to svědčilo. Domácími otřásl náš rychlý gól, ale pak si přece jenom vytvořili několik šancí, naštěstí pro nás je nedokázali proměnit. Naopak nám se podařilo náskok zvýšit. Brzy po přestávce přišel faul na Polodnu a už zmiňovaná penalta. Třetí gól zřejmě domácí dorazil. Vzali jsme jim elán a zápas jsme už v pohodě dohráli.
V sobotu přivítáme Doubravku, to bude další zkouška ohněm. A příští týden budeme řešit otázku na místě trenéra.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

One Response to “Čížová veze 3 body z Roudné ! (7.kolo)”

  1. Michal Polodna se dostal do Sestavy kola! Hlasujte pro svého favorita každou hodinu až do středečního oběda. 🙂

    http://fotbalunas.cz/sestava-kola/1403/sestava-kola-7-kolo-divize-a-2015-2016/

Napsat komentář