1.FC Karlovy Vary – Sokol Čížová 2:1 (0:1)
Branky: 49. Psohlavec, 76. Oslovič – 14. Mariotti. Rozhodčí: Baum – Teuber, Kapoun. ŽK: 5:5 (Plachý, Polom, Mestl, Staněk, Krlička – Benetka, Mariotti, Borsuc, Šťastný, Zahrádka). Diváků: 140.

Čížová: Durov – Jašek, Brož, Borsuc, Held – Mariotti, Zahrádka, T.Benetka, Rozhoň, Šťastný (76. Müller) – Jirouš. Trenér Petr Benetka.

Vladimír Vávra, manažer Čížové: „My jsme se sešli až těsně před samotným utkáním, což se samozřejmě muselo projevit. Domácí si v začátku vytvořili dvě šance, které jsme ale přežili. A hned z našeho prvního útoku jsme šli do vedení, když se po vyhraném souboji prosadil Mariotti. Poté se průběh utkání vyrovnal, ale navýšit náskok jsme mohli znovu my. Jenže Zahrádka neuspěl. Takže se k naší brance znovu několikrát dostali Karlovarští. Ale hrozící nebezpečí jsme opět zažehnali.
Po přestávce na nás domácí vlítli a rozhodčí tomu trochu podlehl. Po neodpískaném faulu na Helda uprostřed hřiště přišlo vyrovnání. Pak šel sám na brankáře Mariotti, ale gólman ho vychytal. Soupeř mohl otočit skóre, ale nastřelil jenom tyč a odražený balon napálili do břevna. Ale nakonec přece jenom uspěli. Po přísném trestném kopu jsme inkasovali. Musíme přiznat, že domácí měli víc příležitostí, ale minimálně k remíze jsme neměli daleko. Zdá se, že když jsme vysunuli Mariottiho na post podhrotového hráče, tak se mu tam poměrně dařilo. Ale musí si na změnu ještě zvyknout, stejně jako prakticky celý tým. Projevila se i zkušenost Zahrádky, teď se chceme doma prosadit proti Milevsku.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, Foto: www.fotbalkv.cz

Napsat komentář