Jaroslav Vavroch (odstupující kouč Čížové): „Je to tak. V sobotu (21.2.2015 pozn.red.) jsem oznámil, že v Čížové končím. Víte, nemá cenu plýtvat slovy, stačí jedna věta. Když nemá trenér s kým pracovat, tak to nemá cenu. Už se mi to stalo jednou a chtěl jsem odejít. Ale nakonec jsem viděl snahu výboru a hlavně pana Smrže, tak jsem nakonec zůstal. Z podzimní sestavy zůstalo pět lidí, ostatní měli být na hostování. Ale neviděl jsem ani podepsané lístky k hostování nebo registrace.
Pravdou je, že nám do práce nepříznivě zasáhly i nemoci, takže jsme museli odložit zápas s Jankovem. Tam jsme se omluvili. Ale ještě nikdy se mi nestalo, abych nepřijel k utkání bez omluvy. Minela s Olešníkem je veliká kaňka na pověsti Čížové, ale bohužel i na mé. Před jarem jsem měl určité požadavky, které ale nebyly splněny. Proto jsem se rozhodl definitivně skončit.
Mým nástupcem má být Marcel Mácha, což chválím. Je to výborný hráč, který má pořád co nabídnout. A když jsem ho sledoval, je plný i trenérského elánu, chce si to zkusit. I já jsem ho nabízel, byl hrajícím asistentem. Čížové i Marcelovi fandím pořád, snad to nějak dopadne. Chtěl jsem pomoct, ale už to prostě nejde.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 23.2.2015

One Response to “Novým trenérem Čížové je Marcel Mácha. Jaroslav Vavroch odstoupil.”

  1. alex napsal:

    konecne vypadl ten …. vzdyt neumi trenovat bylo pro ostudu tam mit takovou loutku jako je vavroch!!!

Napsat komentář