FC MAS Táborsko B – TJ Sokol Čížová 7:2 (3:1)
Branky: 17., 29. a 52. Musiol, 18. a 77. Traoré, 49. Rabiňák, 54. Sladký – 45. Dvořák, 59. Brož, Rozhodčí Pečenka – Vrzal, Vrchota, ŽK 0:2 (64. Moravec, 89. Hora).

Táborsko B: Blažek – Sladký (82. Bareš), Chotovinský, Hric, Chirinciuc (46. Rabiňák) – Kluzák, Kukučka – Traoré, Nešický (82. Škarda), Tusjak – Musiol (63. Stuchlík). Trenér Zbyněk Jaroš.
Čížová: Vavřina – Jaroušek, Brož, Šácha, Hora – Turek, Chalupa – Moravec, Dvořák, Lukeš – Jindřich. Střídali Held, Jedlička. Trenér Jaroslav Vavroch.

Jaroslav Vavroch (trenér Čížové): „K tomuto mistrovskému utkání jsme nastoupili bez zraněných hráčů základní sestavy, a to Helda a Rosůlka. Sestavu doplnili Jaroušek a Jindřich, kteří již v Čížové z pracovních důvodů ukončili činnost. Pravdou je, že někteří hráči se na hříšti potkali poprvé.
Domácí hráči nastoupili ve velmi silné sestavě, když představili šest hráčů z A týmu, a předváděli výborný útočný fotbal. Z trenérského hlediska je zajímavé, že nastoupil i Musiol, který před dvanácti hodlinami dosáhl branky i proti Vansdorfu. V této sestavě a výkonu jsou pro mě vítězi divize.
Spokojený jsem i se vstřelenými dvěma brankami. Určitě tento zápas nám pomůže i v dalších utkáních.
Před utkáním s Milevskem budeme mít starosti s doplněním kádru hráčů. Zranění Rosůlka a Helda je dlouhodobější záležitostí.
I když Milevsko bylo výsledkově neúspěšné v zápase s Doubravkou (výsledek mohl být i obrácený), tak je to zkušený divizní tým, který má ve svém středu třetiligové hráče Komárka, Ondru Kosobuda a výhodu ve stabilní sestavě. V tomto okresním derby se vždy jednalo o těsné výsledky, což očekávám i v sobotu.“

Zdroj: www.jcted.cz / www.jihoceskyfotbal.cz, 10.8.2014, 12.8.2014

Napsat komentář