Nová Ves pod Pleší: Ve vesnickém divizním derby byl k vidění velmi náročný a kvalitní fotbal se šťastným koncem pro domácí, kteří nastoupili k tomuto zápasu se šesti hráči ligového kádru Příbrami v čele se Švancarou a bratry Pilíky. Výborně chytajícího čížovského gólmana Stehna dokázali překonat pouze jednou a to zrovna v době, kdy se pomalu schylovalo k bezbrankové remíze.

Sokol Nová Ves p.Pleší – Sokol Čížová 1:0 (0:0)
Branky: 83. Videgla
Rozhodčí: Simbartl
ŽK: 2:2
Diváků: 240

Čížová: Stehno – Zach, Brož, Tesařík, Podkul – Listopad, Prášil (62.Chirinciuc), Bednařík, Lovička (46. Butnaru) – Moravec (75. Kujal), Kučera. Trenér Jiří Antoš.

Jiří Antoš, trenér Čížové: „Hráli jsme opět proti farmě ligového mužstva a na kvalitě zápasu především od domácího mužstva to bylo znát. Na druhé straně s potěšením kvituji, že jsme nepodlehli panice z velkých jmen soupeře a odehráli docela slušné utkání. Také jsme měli trochu smůly, když jsem musel střídat s chřipkou se potýkajícího Prášila a nakonec jsme rozhodující branku dostali, když jsme hráli o deseti, protože po velmi tvrdém zákroku byl mimo hřiště ošetřován Listopad.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, foto: www.fotbalpodplesi.cz

Napsat komentář