Senco Doubravka – Sokol Čížová 2:3 np (1:1)
Branky: 10.Ungr, 70.Morávek – 41. a 76 (PK). Jirouš. Rozhodčí: Kyncl – Baum, Krupka. Delegát: Krejčí. ŽK 3:3 (Ungr, Krejčí, Sýs  – Kunc, Rozhoň, Holan). Diváků: 100.
Čížová: Holan – Held, Brož, Rozhoň, Pohnán –  Nečas, Kunc, Dvořák, Chytrý (88.Batryn), Zahrádka – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, činovník Čížové: „Myslím si, že remíza byla nakonec zasloužená a penalty, to už je vždycky loterie. Podle mého by se už kopat neměly, výsledek by se měl zrodit v hrací době a ne po ní. Není to přece play-off. Musím pochválit hráče, že bojovali a uhráli remízu. Opět byl důležitým mužem na hřišti Jirouš, který zaznamenal už osmnáctý gól. Naši fotbalisti ustáli se ctí i zvýšenou agresivitu domácích, která se na trávníku zvyšovala s přibývajícím časem. Ostatně ta taky přinesla i penaltu, ze které Jirouš srovnal skóre. Bohužel k utkání nemohli nastoupit kvůli zdravotním problémům další zkušení hráči Polodna s Máchou. Snad se dáme dohromady do příštího týdne, kdy hostíme Krumlov. Tomu se u nás zatím nepodařilo vyhrát, takže se určitě bude snažit o to, aby tahle série skončila. A potom přijede vedoucí Hořovicko. Nás do hry moc není, ale jak jsem řekl, snad se někdo dá dohromady.“

Napsat komentář