Slavoj Český Krumlov – Sokol Čížová 0:3 (0:2)
Branky: 22., 35. (11) a 84. Jirouš. Rozhodčí: Štuk – Pečenka, Vrchota. Delegát: Řezáč. ŽK: 2:0 (Wagner, Kabele). Diváků: 130. V 16. min. neproměnil domácí Babouček penaltu.
Č. Krumlov: Š. Beránek – Kabele, Dudák, M. Svoboda (73. Žilenko), Wagner – Kroupa, Novák (88. Rytíř), Klivanda, V. Beránek (16. Persán, 73. Jakeš) – Babouček (46. Špát), P. Svoboda. Trenér Jiří Svoboda.
Čížová: Bébr – Borsuc, Brož, Korzh, Held – Benetka, Batryn, Rozhoň, Zahrádka (88. Bulíček) – Polodna – Jirouš. Trenér Zdeněk Staroba.

Vladimír Vávra, manažer Čížové: „Abych se přiznal, vítězstvím v Českém Krumlově jsem byl příjemně překvapen. Rozhodujícím momentem utkání byla zřejmě neproměněná penalta domácích za bezbrankového stavu. Naopak my jsme se prosadili a Jirouš zahájil prvním gólem svůj zápas. Ještě do konce poločasu přidal z penalty druhý gól a všechno se zdálo být jasné.
Jenže po přestávce to na hřišti vypadalo všechno jinak. Krumlov si vytvořil až drtivý tlak a přikoval nás k pokutovému území. Měli řadu šancí, které jsme ale občas i se štěstím přestáli. A nakonec se potřetí trefil Jirouš a uhráli jsme tak šťastné tři body. Ale i tak se musíme zlepšit, protože také štěstí nás nemusí příště provázet.
Podařilo se nám také vyřešit trenérskou otázku, když jsme získali Zdeňka Starobu. Působil u nás před léty jako hráč, takže nepřichází do úplně cizího prostředí. A protože známe i jeho trenérské schopnosti, rozhodli jsme se ho kontaktovat. Takže nás přestal pálit jeden důležitý problém. Mělo by se to projevit i v dalším působení našeho týmu. Snad to potvrdíme v Hořovicích, i když jsme si vědomi síly domácích.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář