SK ZČE Dynamo Plzeň – Sokol Čížová 5:2 (2:0)
Branky: 10. Světlík, 21. Lisý, 63. Peterka, 70. Papáček, 86. Vohrna – 49. Šitner, 66. (11) Jirouš. Rozhodčí: Nehasil – Štěrba, Talpáš. ŽK: 0:1 (25.Benetka). Diváků: 50.
Čížová: Havlík – Held, Rozhoň, Brož, Borsuc – Šitner, T. Benetka, Zahrádka, Šťastný (77. Müller) – Mariotti, Jirouš. Trenér Petr Benetka.

Vladimír Vávra, manažer Čížové: „Domácí na nás na jejich obrovském hřišti vlítli a my jsme jejich nástup nestačili zachytit. Už během deseti minut jsme mohli prohrávat o pět gólů, nakonec to bylo o dva. Plzeň měla i další šance, ale víc jsme jí už do poločasu nedovolili. Vyrovnali jsme hru a po přestávce jsme dokonce dali kontaktní gól. Jenže moc rychle nato jsme znovu inkasovali. A krásný čtvrtý gól už definitivně rozhodl v prospěch Dynama.
Vzadu jsme zase dělali moc chyb, kterých domácí využili. Chyběl Durov, který si v Moskvě vyřizoval pracovní povolení. Příště už by měl být k dispozici. Nastoupit by měl znovu i Mácha a kádr posílí i Polodna. Takže, suma sumárum, naše hra by se měla zlepšit.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář